Wie ben ik?

Karin Piontek-Scheepstra

Karin

Ik ben in 1996 afgestudeerd als oefentherapeut-Mensendieck. In 1998 heb ik de praktijk in Noordwijkerhout overgenomen. In 2007 is de praktijk in Hillegom daarbij gekomen. 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende nascholingen gevolgd, onder meer voor het geven van zwangerschapscursussen en een bijscholing over reumatische aandoeningen. Na de laatstgenoemde bijscholing ben ik ook aangesloten bij het Bethranet/Fyranet, een netwerk van oefentherapeuten en fysiotherapeuten die zich extra hebben verdiept in het behandelen van patiënten met reumatische aandoeningen. Ook ben ik mij gaan bijscholen in bekkenbodemklachten en ben ik bezig om mij verder te gaan specialiseren in bekkenklachten.

In september 2013 heb ik een vierdaagse scholing gevolgd voor het behandelen van chronisch pijnpatiënten volgens het protocol van het netwerk chronisch pijn. Sindsdien ben ik ook aangesloten bij het netwerk chronische pijn. Wilt u meer informatie over chronisch pijn en dit netwerk? Kijk dan hier: www.netwerkchronischepijn.nl


Praktijk Hillegom: 0252-523088 - Praktijk Noordwijkerhout: 0252-370843