Cliëntervaringen

Tevreden cliënten. Daar doe ik het voor. Mensen die met klachten binnenkomen – en met een tevreden gevoel weer weggaan. Het is elke keer weer fijn als cliënten blij zijn met het resultaat, als hun klachten zijn afgenomen of opgelost. Maar het is minstens zo belangrijk dat ze tevreden zijn over hóé ze geholpen zijn. Lees hieronder hoe enkele cliënten hun therapie hebben ervaren.

 

 

Wilt u ook een ervaring delen? Laat deze dan hier achter

 

Goede uitleg en rustige uitstraling

“Vanwege mijn rugklachten kwam ik bij Mensendieck Bollenstreek terecht. Ik heb prettige ervaringen met de behandelingen van Karin. Ze heeft me goede tips gegeven. Onder andere hoe ik beter kan staan en hoe ik mijn houding kan verbeteren. Karin is een fijne therapeut. Ze legt alles goed uit en straalt rust uit.” 

Jolanda Braam


Prettig en professioneel 

“Ik kwam bij Mensendieck Bollenstreek met verschillende klachten, zoals niet kunnen ontspannen en slaapproblemen. Karin heeft mij geholpen door verschillende oefeningen met mij te doen. Ze heeft me laten merken wanneer ik echt moe ben en hoe ik het best in een voor mij passend slaapritme kan komen. Ik heb de behandeling bij Karin als prettig en helpend ervaren. Zij is professioneel en legt dingen op een heldere en rustige manier uit, waardoor ik het sneller snapte.”

Geesje Schrama


Tijd voor de cliënt

“Ik kwam met rugklachten naar de therapie. Karin heeft mij goede tips gegeven om op mijn houding te letten en om mijn houding te verbeteren. Hier heb ik zeker baat bij. Karin is een deskundige therapeut. Ze is opgewekt, zorgzaam en neemt goed de tijd voor de cliënt.”
Cliënte, 65 jaar